Logo

Krydderurtekrebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurtekrebinetter

 

Vi har æltet en god håndfuld friske krydderurter sammen med det hakkede kød, før vi har formet det til krebinetter. Paneringen er durummel - du kan også bruge æg og rasp.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g hakket kalve- og svinekød

en håndfuld friske krydderurter: persille, estragon, merian

50 g durummel

10 g smør

½ spsk olie

salt og peber

*

 

SKYL krydderurterne, tør dem, og hak dem.

 

ÆLT det hakkede kød sammen med krydderurter, salt og peber.

 

FORM det til 2-4 bøffer, og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber.

 

STEG dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.

 

SERVER fx med friskkogte kartofler og tomatsalat.

 

Krydderurtekrebinetter



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her