1 kylling (1100g)
75 g plantemargarine
½ dåse flåede tomater
2 tsk karry
2 tsk kinesisk soya
salt og peber
1 løg
2 dl vand
indmad fra kyllingen
Fjern posen med indmad.
Læg indmaden i en lille gryde med 2 dl vand og kog ca. 30 min.
Du har nu en kraft-sky, som du senere kan hælde ved kyllingeretten.
Kyllingen skylles i koldt vand, duppes tør og parteres i 8 stykker.
Smør et ovnfast fad med lidt plantemargarine.
Læg kyllingestykkerne heri.
Pil og hak løget og fordel det over kyllingen.
Smelt plantemargarinen i en gryde. (må ikke brune)
Tilsæt de flåede tomater, karry, soya, salt og peber.
Lad saucen "koge sammen" et øjeblik.
Hældes derefter over kyllingen og fadet sættes i ovnen ved 200°C.
Efter 15 min. stegetid hældes kraft-skyen ved kyllingen, der steger videre.
Stegetid i alt 50-60 min.