Logo

Krondyrskølle med brombærsky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g krondyrkølle
200 g friske danske brombær
100 g hakkede skalotteløg
1 dl god rødvin
lidt olie
1 dl sky fra dyret eller vildt-fond
100 g smør
 
Krondyrkøllen brunes godt af på en pande og steges færdig i ovnen med lidt vand ved 200ºC.
Skalotteløg og brombær svitses i lidt olie.
Rødvin tilsættes, og det koges godt ned.
Vildtfond/stegesky tilsættes, og det koges endnu en gang ned.
Til sidst sigtes det og piskes op med smør.
Retten kan serveres med grønsager efter egen smag, men kokken foreslår  danske rodfrugter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
54412-12-2009 05:09:36 bsh
Det kan ikke lade sig goere at finde en krondyrkoelle paa 600 g. Der menes formentlig et stykke fra koellen. I saa fald er det ret vaesentligt hvilket stykke af hensyn til stegetiden.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her