Logo

Kold farseret lammebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 udbenet lammebov (ca. 800 g )
Fars:
200 g kogt røget skinke
1 bundt persille
3 skalotteløg
½ tsk basilikum
½ tsk rosmarin
½ tsk timian
1 fed presset hvidløg
1 æg
1 tsk husblaspulver eller 2 blade husblas
½ tsk salt
groftkværnet peber

Boven skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.

Fars:
Skinke, persille og skalotteløg hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser. Husblasblade udblødes 5 min i koldt vand inden det røres i farsen.

Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn.

Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225ºC. Vidersteger ca. 1 time ved 160ºC.

Boven pakkes i alufolie og afkøles til næste dag.

Skæres i tynde skiver og serveres som frokost eller sommermiddagsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her