Logo

Kogt oksekød med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stykke oksespidstykke
8-10 hele peberkorn
2 laurblade
½ kg skalotteløg
4-5 gulerødder
1 bundt porrer
1 selleri
2 persillerødder
1 pastinak

Kom kødet i en gryde og hæld vandet på , så det dækker.
Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne).
Kog, til kødet er godt mørt.
Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter.
Kødet serveres med grønsagerne i suppen..
For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet eller gryden sættes på bordet.
Kartofler kan serveres til gryderetten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her