4 kiwi
4 tsk kanel
4 tsk knust enebær
2 spsk honning
8 spsk sennep
5 dl soja
Salt og peber
3-4 andebryster
4 løg
8 gulerødder
Olie
Salt og peber
Rosmarin
½ dl piskefløde
Skræl kiwier og kom dem i en skål sammen med kanel, enebær, honning, sennep, soja og salt og peber.
Rids andebrysterne i skindet.
Kom marinaden og brysterne i en pose oglad det hvile i køleskabet i 2 timer.
Skær et kryds i toppen af løgene og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 180°C.
Skræl og skær gulerødderne i grove stykker og giv dem et let opkog.
Kom dem i et fad med lidt olie, salt, peber og rosmarin, og bag dem i ovnen i 20 minutter ved 180°C.
Tag andebrysterne ud af posen, læg dem i et fad, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 200°C. Lad det hvile i 10 minutter.
Hæld marinaden i en gryde, tilsæt piskefløde og kog op.
Skære andebrysterne i skiver og servér med bagte grønsager og sennepssauce.