250 g svinemørbrad
250 g kyllingbryst
3 spsk sherry
3 spsk kinesisk soja
1 tsk Maizena hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
200 g champignon
3 gulerødder
1 ds bambusskud
2 porrer
125 g bønnespirer
1 dl olie
Skær kødet i helt tynde skiver, ca ⅓ cm tykke.
Det lader sig nemt gøre, hvis kødet lægges i fryseren, så det er halvtfrossent, når det skal skæres ud.
Rør sherry, soja, Maizena, salt og sukker sammen og hæld det over kødet. Skær gulerødder og bambusskud i helt tynde strimler, porrerne i ganske tynde ringe og svampene i skiver.
Svits grønsagerne på en maget varm pande i halvdelen af olien, ca 3-4 min.
Hæld grønsagerne i en skål.
Dup kødet fri for væde og svits det a et par gange i resten af olien. Panden skal være meget varm, så kødet lukkes, før saften trænger ud. Kødet vendes på panden hele tiden og steges i ca 3 min.
Bland grønsagerne i og smag til med sherry, soja og salt.
Server retten med løse ris.
Og skal det være rigtigt kinesisk, så drikkes der te til, men et glas hvidvin går også an.