Logo

Kartoffelvaffel med grillet torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelvaffel med grillet torsk

4 æg
2 ½ dl skummetmælk
1 spsk olivenolie
100 g hvedemel (ca. 13/4 dl)
2 tsk fintrevet citronskal
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 knuste fed hvidløg
1 kg rå, groftrevne kartofler
Tilbehør:
500 g grillet torskefilet med skind
300 g grøn salat af friséesalat og ærter
citronbåde

Pisk æg, mælk og olie sammen og tilsæt mel, citronskal, salt og peber.

Vend hvidløg og kartoffel i og smag til. Tænd vaffeljernet - og vent til det bliver klar.

Hæld ca. 1 dl kartoffelmasse i og fordel det på hele pladen.

Luk vaffeljernet og steg vaflen i 4-5 min. (tryk ned på jernet, så den bliver stegt på begge sider).

Løft forsigtigt låget, og løft vaflen fri af vaffeljernet.

Tag vaflen af og hold den varm under alufolie.

Steg resten af kartoffelblandingen på samme måde.
Anret de varme vafler med grillet torsk, grøn salat og citronbåde.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her