Logo

Kartoffelpande med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelpande med pølser

 

Giv de nye kartofler hovedrollen til aftensmaden de kan sagtens bære det. Fx i denne nemme panderet med pølser og kapers.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g pølser, velegnet til stegning

½ spsk olie

500 g kogte nye kartofler

1-2 spsk saltede kapers

1 økologisk citron

1 bundt forårsløg

1 dl hvidvin

salt og peber

 

Tilbehør: grøn salat og groft brød

*

 

SKÆR pølserne i mindre stykker og steg dem på en middelvarm pande med olie 3-4 min.

Skær kartoflerne i halve, læg dem ved pølserne og steg det hele under omrøring i ca. 10 min.

 

SKYL og tør kapersene og hak dem groft med en kniv.

Vask citronen og riv skallen fint.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

 

VEND kapersene i retten og tilsæt vin. Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Drys med citronskal og forårsløg og server med brød og en grøn salat til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her