Giv de nye kartofler hovedrollen til aftensmaden de kan
sagtens bære det. Fx i denne nemme panderet med pølser og kapers.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
250 g pølser, velegnet til stegning
½ spsk olie
500 g kogte nye kartofler
1-2 spsk saltede kapers
1 økologisk citron
1 bundt forårsløg
1 dl hvidvin
salt og peber
Tilbehør: grøn salat og groft brød
*
SKÆR pølserne i mindre stykker og steg dem på en middelvarm
pande med olie 3-4 min.
Skær kartoflerne i halve, læg dem ved pølserne og steg det
hele under omrøring i ca. 10 min.
SKYL og tør kapersene og hak dem groft med en kniv.
Vask citronen og riv skallen fint.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
VEND kapersene i retten og tilsæt vin. Kog det igennem og
smag til med salt og peber.
Drys med citronskal og forårsløg og server med brød og en
grøn salat til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin