Logo

Kartoffelfrittata med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelfrittata med ost

2 finthakkede løg (ca. 150 g)

½ spsk olivenolie

750 g kartofler i tern

4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 250 g)

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1,5 dl vand

6 æg

0,75 dl skummetmælk

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

5 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)

25 g revet ost 10%

10 g smør

Tilbehør: 200 g ristet rugbrød

 

Sauter løg i en gryde med olie.

Vend kartoffeltern og fintsnittet bladselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand.

Lad blandingen simre til de er næsten møre ca. 10 min. Hæld væsken fra.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grønsagsblandingen, forårsløg og revet ost i.

Smelt smør i en stor pande og hæld æggemassen på.

Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 min.

Fryseegnet: Ikke afprøvet.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her