2 finthakkede løg (ca. 150 g)
½ spsk olivenolie
750 g kartofler i tern
4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 250 g)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1,5 dl vand
6 æg
0,75 dl skummetmælk
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
5 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
25 g revet ost 10%
10 g smør
Tilbehør: 200 g ristet rugbrød
Sauter løg i en gryde med olie.
Vend kartoffeltern og fintsnittet bladselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand.
Lad blandingen simre til de er næsten møre ca. 10 min. Hæld væsken fra.
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grønsagsblandingen, forårsløg og revet ost i.
Smelt smør i en stor pande og hæld æggemassen på.
Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 min.
Fryseegnet: Ikke afprøvet.