Alt i et fad sparer opvask og energi. Kartoffelmosen bliver
sprød og lækker i ovnen.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min. Ikke fryseegnet
#
1 pose kartoffelmospulver (4 portioner)
salt og peber fra kværn
1 stort løg
250 g champignon
4-6 tomater
300 g hakket kød
2 fed hvidløg
1 spsk fintklippet persille
¼ tsk tørret oregano
4 spsk tomatketchup
1¼ dl bouillon af terning
5 spsk reven emmentaler
*
1. Pil og hak løget.
Rens de friske champignon og skær dem i skiver.
Skær tomaterne i tynde både.
2. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på posen og
smag den til.
3. Rør kødet med løg, tomatbåde, presset hvidløg, persille,
oregano, tomatketchup og bouillon.
Kom champignon i til sidst.
4. Læg halvdelen af kartoffelmosen i et smurt, ovnfast fad.
Hæld farsen over og dæk med resten af kartoffelmosen.
5. Rids kartoffelmosen med en gaffel og drys reven ost over.
6. Sæt fadet i en varm ovn (180 °C) i 25 min., til
overfladen er gylden.