Tilpasset camping og Trangia sæt
Hovedret til 4 personer Tilberedningstid: 35 min.
500 g kyllingefilet
1-2 hakkede løg
2 peberfrugter i tern
1 bundt snittede forårsløg
3 gulerødder i strimler
½ broccoli
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
½ bundt basilikum, skåret i fine strimler
4 dl ris
2 spsk karry
salt og peber
Kog risene i dobbelt mængde letsaltet vand ca. 20 min. i den lille gryde.
Tag den af blusset efter 20 min. og lad den trække lunt det sidste stykke tid.
Kødet skæres i strimler og steges i lidt olie og smør, i den store gryde - gør det evt. af to omgange.
Læg kødet på en tallerken når det er stegt.
Tilsæt lidt mere olie og svits løgene.
Drys karry over løgene og lad den 'brænde' lidt af, dette vil fremhæve karrysmagen.
Tilsæt gulerødder, peberfrugt og forårsløg.
Hæld kokosmælk og lidt vand over grønsagerne, for at få den rigtige konsistens. Vend kylling med skåret basilikum i grønsagerne.
Smag til med salt og peber undervejs.