Logo

Karpe kotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Med en skarp kniv, skæres hovedet af karpen og resten af karpen skæres
ud i skiver på ca. 4 cm tykkelse.
Disse koteletter saltes på hver side og trækker 1 til 2 timer.
På panden hældes gåsefedt og når det er brændende varmt, lægges
koteletterne på.
Efter ca. 1 ½ til 2 minutter vendes de.
Efter 1 ½ til 2 minutter på den anden side, tages de af og lægges som
tagsten i et ildfst fad.
Dette sættes i en 120ºC forvarmet ovn.
På samme pande ristes fine terninger af rå selleri-pastinak-agurk.
Så snart grønsagerne giver væde, hældes de over fisken i ovnen.
Kog panden af med lidt vin - rød eller hvid, alt efter temperament.
Hæld denne rødvinssky over fisken og server straks - overdrysset med
friskskårne krydderurter.
Serveres med fx. pureé af kartofler og kålrabi.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her