Med en skarp kniv, skæres hovedet af karpen og resten af karpen skæres
ud i skiver på ca. 4 cm tykkelse.
Disse koteletter saltes på hver side og trækker 1 til 2 timer.
På panden hældes gåsefedt og når det er brændende varmt, lægges
koteletterne på.
Efter ca. 1 ½ til 2 minutter vendes de.
Efter 1 ½ til 2 minutter på den anden side, tages de af og lægges som
tagsten i et ildfst fad.
Dette sættes i en 120ºC forvarmet ovn.
På samme pande ristes fine terninger af rå selleri-pastinak-agurk.
Så snart grønsagerne giver væde, hældes de over fisken i ovnen.
Kog panden af med lidt vin - rød eller hvid, alt efter temperament.
Hæld denne rødvinssky over fisken og server straks - overdrysset med
friskskårne krydderurter.
Serveres med fx. pureé af kartofler og kålrabi.