4 skiver røget bacon i strimler
2 lille løg skåret i kvarter
4 stilke bladselleri i skiver
2 spsk hvedemel
8 stk kaninkød a 100 g
4 ½ dl varm hønsebouillon
reven skal af 1 citron
50 g svesker, spiseklare
2 spsk hele sennepskorn
1 tsk friskhakket timian
1 rødt æble skivet i både
25 g grov hakket valnødder
3 spsk youghurt naturel el. fløde
Pynt: persille
Læg baconskiverne i en skål og svits 2 ½ - 3 min. på højeste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side.
Kom løg og bladselleri i skålen.
Kog under låg i 3 min. på højeste effekt.
Bland melet med salt og friskkværnet peber og vend kaninstykkerne heri.
Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min. på højeste effekt.
Rør rundt efter 3 min.
Tilsæt svesker, sennep og timian.
Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt.
Tilsæt bacon, æbler og nødder.
Kog under låg i 5 min. på middel effekt.
Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min.
Server drysset med friskhakket persille.
Indsenderen af denne opskrift har vist fået ny mikroovn !