Logo

Kalvelever på italiensk måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalvelever i strimler ( uden hinde og sener)
200 g frisk pasta
2 tomater, i tern
1 fed hvidløg, finthakket
½ potte basilikum, i strimler
olivenolie til stegning
2 spsk balsamico eddike

Kalvelever svitses med hvidløg på en varm pande i olivenolie i 2 min. Deri kommes tomat, basilikum og balsamico eddike. Som skal varmes igennem 2-3 min. Pastaen koges i letsaltet vand og serveres til leveren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her