Kalvekødsruller med spændende fyld af kål og abrikoser og
tilbehør af champignoner og forårsløg. En dejlig gæsteret.
Arbejdstid: 1 time. Stege/kogetid: 45 min. 4 personer
#
6-700 g kalvekød i tynde skiver
salt og peber
1 spsk olie
1-2 dl bouillon
Fyld:
1 savojkål
100 g tørrede abrikoser
1 spsk kommen
1-2 fed hvidløg
2-3 spsk olie
1 dl bouillon
Tilbehør:
250 g champignon
1 bundt forårsløg
25 g smør
kartofler eller ris
*
SNIT kålen og abrikoserne fint, og bland dem sammen kommen
og knust hvidløg.
SVITS kål blandingen i en gryde med olie.
Krydr med salt og peber, og tag lidt af kålen fra til fyld i
kalverullerne.
Tilsæt bouillon til resten af kålen, og lad den simre 30-40
min.
KRYDR kødskiverne med salt og peber, og fyld dem med
kålblandingen.
Bind rullerne med snor eller fæstn med kød nåle.
Brun kalvekødsrullerne i en stegegryde med olie, tilsæt
bouillon, og steg dem 20-30 min., eller til de er møre.
RENS champignonerne, og skær dem i halve eller kvarte.
Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
Brun champignonerne på en pande med smør, og krydr med salt
og peber.
Tilsæt forårsløgene. og steg videre 2-3 min.
ANRET kødrullerne med kål og champignoner, og server med
kogte kartofler eller ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin