Logo

Kalvekødsruller med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvekødsruller med svampe

 

Kalvekødsruller med spændende fyld af kål og abrikoser og tilbehør af champignoner og forårsløg. En dejlig gæsteret.

Arbejdstid: 1 time. Stege/kogetid: 45 min. 4 personer

 

#

6-700 g kalvekød i tynde skiver

salt og peber

1 spsk olie

1-2 dl bouillon

 

Fyld:

1 savojkål

100 g tørrede abrikoser

1 spsk kommen

1-2 fed hvidløg

2-3 spsk olie

1 dl bouillon

 

Tilbehør:

250 g champignon

1 bundt forårsløg

25 g smør

kartofler eller ris

*

SNIT kålen og abrikoserne fint, og bland dem sammen kommen og knust hvidløg.

 

SVITS kål blandingen i en gryde med olie.

Krydr med salt og peber, og tag lidt af kålen fra til fyld i kalverullerne.

Tilsæt bouillon til resten af kålen, og lad den simre 30-40 min.

 

KRYDR kødskiverne med salt og peber, og fyld dem med kålblandingen.

Bind rullerne med snor eller fæstn med kød nåle.

Brun kalvekødsrullerne i en stegegryde med olie, tilsæt bouillon, og steg dem 20-30 min., eller til de er møre.

 

RENS champignonerne, og skær dem i halve eller kvarte.

Rens forårsløgene og skær dem i skiver.

Brun champignonerne på en pande med smør, og krydr med salt og peber.

Tilsæt forårsløgene. og steg videre 2-3 min.

 

ANRET kødrullerne med kål og champignoner, og server med kogte kartofler eller ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her