500 g magert kalvekød
1 spsk jordnøddeolie
400 g babymajs
2-3 spsk rød karrypasta
4 dl kokosmælk
2 spsk limeskal
1 spsk fiskesauce
1 rød chili
1 grøn chili
Skær kalvekødet i tern á 3 x 3 cm.
Halver babymajs, og udkern chilierne og skær dem i tynde ringe.
Varm en wok op, og tilsæt jordnøddeolie.
Når olien er rygende varm, røres karrypastaen i.
Efter ½ minut tilsættes kalvekød, der steger i 4 minutter, til det er gennemstegt.
Tilsæt så majs, kokosmælk, limeskal, grøn chili og fiskesauce.
Kog videre i 3 - 4 minutter, til væsken er reduceret til ca. ¼.
Anret retten i et fad og drys røde chiliringe over.
Server langkornede, kogte, hvide ris til.