Logo

Kalvekød med lime og karrypasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert kalvekød
1 spsk jordnøddeolie
400 g babymajs
2-3 spsk rød karrypasta
4 dl kokosmælk
2 spsk limeskal
1 spsk fiskesauce
1 rød chili
1 grøn chili

Skær kalvekødet i tern á 3 x 3 cm.
Halver babymajs, og udkern chilierne og skær dem i tynde ringe.
Varm en wok op, og tilsæt jordnøddeolie.
Når olien er rygende varm, røres karrypastaen i.
Efter ½ minut tilsættes kalvekød, der steger i 4 minutter, til det er gennemstegt.
Tilsæt så majs, kokosmælk, limeskal, grøn chili og fiskesauce.
Kog videre i 3 - 4 minutter, til væsken er reduceret til ca. ¼.
Anret retten i et fad og drys røde chiliringe over.
Server langkornede, kogte, hvide ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her