1 kg kalvesmåkød
salt
peber
2-3 løg
1 fed hvidløg
1 skive selleri
1 fennikel
4 tomater, i både
2 spsk olie
2-3 spsk persille, hakket
1 tsk basilikum, rosmarin eller salvie
2-3 dl bouillon
Skær kødet i terninger på 3 cm.
Pil og hak løg og hvidløg.
Skær sellerien i små terninger.
Skær rodstykket af fenniklen og skær den i strimler.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både.
Varm halvdelen af olien i en gryde.
Læg kødterningerne i og brun dem ved god varme.
Tag dem op.
Kom resten af olien i gryden, og svits løg, hvidløg og selleri.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de øvrige krydderurter.
Hæld bouillon ved og lad det stege under låg ved svag varme 50-60
minutter.
Server kartofler eller ris til.