2 store bundt er dild
1 kg kalvekød, fx cuvette, i 8 store stykker
1 grofthakket løg
4 fed knust hvidløg
2 spsk olivenolie
Vand/citronsaft/vin
Lidt hvedemel
Tænd ovnen på 200°.
Pluk dilden så man har stilke og blade hver for sig.
Drys kødet med lidt hvedemel, men ryst det overskydende af.
Brun kødet i olivenolie. Tag kødet op.
Sauter hvidløg og løg i nogle minutter og kom kødet tilbage i gryden. Drys med salt og kværn masser af peber over og tilsæt en smule vin eller vand, lidt citronsaft, samt alle stilkene fra dilden.
Kom hele molevitten i et ovnfast fad med låg (eller brug folie) og sæt det i ovnen, til kødet er mørt.
Det kan tage ca. 1 ½ time.
Drys kødet med masser af hakket dild og server med nogle gode
asparges- eller siglinde -kartofler.