350 g kalkunsmåkød
1 lille knoldselleri
250 g champignon
2 store madæbler
frisk timian
1 knsp. hvedemel
¼ l. æblejuice
¼ l. piskefløde
50 g grofthakkede valnøddekerner
olivenolie
smør
Tilbehør: løse ris eller kartoffelmos
Sellerien skrælles og skæres i stave, champignon skæres i kvarte og æblerne skæres i både.
Småkødet svitses grundigt i olie og smør, drysses med lidt hvedemel og tages så fra panden.
Grønsagerne svitses hver for sig.
Sellerierne skal have små 5 min.
Champignon og æbler lidt kortere tid.
Æblejuice koges ned til det halve i en tykbundet gryde.
Fløden kommes ved sammen med timianblade og koger et par min. til det begynder at tykne let.
Grønsager og kalkunsmåkød kommes i sammen med valnødderne og retten snurrer 10 min.
Smages til med salt og peber.