80 g hvedemel
4 hvidløgsfed
4 persillestilke
1 hakkede tomater i dåse
400 g broccoli/courgetter, friske
4 æg
8 tomater
500 g hakket kalkunkød
2 spsk balsamico, hvid eller hvidvinseddike
Rør kødet sejt med salt og peber.
Tilsæt hvedemel og æg og tilføj langsomt vand eller kold bouillon.
Til sidst tilsættes finthakkede krydderurter.
Farsen fyldes i halve udhulede tomater, som derefter steges i ovn ved 180ºC i 15–25 min. alt efter størrelse.
Saucen:
De hakkede hvidløg sauteres i 1 spsk olivenolie, herefter tilsættes tomatkødet fra de udhulede tomater samt 1 ds hakkede tomater.
Saucen koges og smages til med eddike samt salt og peber.
De færdige tomater anrettes på tomatsaucen med små buketter af broccoli og/eller courgetter omkring.
Som tilbehør kan serveres frisk pasta, ris eller et godt brød.
Tips: I stedet for tomater, kan man anvende 4 store peberfrugter.