Logo

Kalkun med peberfrugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalkunkød i strimler
½ rød peberfrugt i strimler
½ grøn peberfrugt i strimler
1 løg i strimler
2 spsk olivenolie
1 limefrugt, saften heraf
1 tsk citronpeber
salt
300 g nye små spanske kartofler

Kartoflerne koges og pilles. Grøntsagerne svitses af på hed pande og krydres med limesaft, salt og citronpeber.
Grøntsagerne tages af panden og holdes lune.
Steg nu kødet gylden og krydr det med salt.
Det hele blandes og lunes igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her