500 g kalkun
200 g bacon
300 g porre
100 g forårsløg
50 g chili
20 g ingefær
1,2 l. hønsebouillon
1 dl piskefløde
40 g margarine
30 g Maizena
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
salt og peber
Chili renses for korn og hakkes fint.
Forårsløgene renses og hakkes fint.
Porrene renses, skylles og skæres i skiver på skrå.
Ingefæren skrælles og rives fint.
Bacon svitses, kalkun kommer i lidt efter.
Karry og gurkemeje svitses med.
Porrene svitses i en gryde for sig og venter lidt.
Tilsæt forårsløg og chili, som svitses med kødet.
Tilsæt derefter 6 dl bouillon, ingefær, salt og peber.
Resten af bouillonen røres med Maizena og tilsættes resten.
Koges i et par minutter.
Til sidst vendes porrene i retten.
Server fx med ris.