Logo

Kalkun i ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun
200 g bacon
300 g porre
100 g forårsløg
50 g chili
20 g ingefær
1,2 l. hønsebouillon
1 dl piskefløde
40 g margarine
30 g Maizena
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
salt og peber

Chili renses for korn og hakkes fint.
Forårsløgene renses og hakkes fint.
Porrene renses, skylles og skæres i skiver på skrå.
Ingefæren skrælles og rives fint.
Bacon svitses, kalkun kommer i lidt efter.
Karry og gurkemeje svitses med.
Porrene svitses i en gryde for sig og venter lidt.
Tilsæt forårsløg og chili, som svitses med kødet.
Tilsæt derefter 6 dl bouillon, ingefær, salt og peber.
Resten af bouillonen røres med Maizena og tilsættes resten.
Koges i et par minutter.
Til sidst vendes porrene i retten.
Server fx med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her