Logo

Kålrabi med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kålrabi
2 fed hvidløg
5 g smør
1 dl hvidvin
1 tsk estragon, tørret
¾ dl fløde 13
1 tsk Maizenamel
½ bundt persille
4 tsk revet peberrod
200 g stenbiderrogn

Skræl kålrabien og skær den i stave på ½ x ½ x 3 cm.

Pil og hak hvidløg og svits det i smør i en gryde. tilsæt kålrabi, hvidvin, estragon og lidt salt.
Lad det småkoge under låg til kålrabien er knap mør og vinen næsten er kogt væk.

Rør Maizenamel i fløden og bland det med kålrabi og kog igennem.
Krydr med salt og peber.

Anret med revet peberrod, hakket persille, stenbiderrogn og skiver af ristet rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her