500 g mager afpudset svinefilet
2 spsk olie
200 g bambusskud (fra dåse)
4 stilke bladselleri
500 g squash
2 mellemstore porrer
Marinade:
1 spsk frisk revet ingefær
1 dl soyasauce
2 spsk farin
2 spsk tør sherry eller sake
Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm).
Rør marinaden sammen. Rens de friske grønsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler.
Varm olien i en wok.
Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter.
Tag kødet op.
Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant
omrøring.
Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over.
Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.
Servér sautéen med løse ris.