Skinketournedos, 3 cm tykke bøffer/skiver af mørbrad, se Tips
1 pakke bacon i skiver (1 skive bindes om hver T, resten skæres i tern)
1 ½ dåsecocktailpølser
1 fed hvidløg, eller efter smag
1 ds tomatpuré
3 dl letmælk
2 spsk cremefraiche 18 %.
1 ½ tsk paprika
salt og peber
vindruer, stenløse (tilsættes først til sidst)
Tournedos, bacon og knust hvidløg brunes.
Tomatpuré, krydderier, mælk tilsættes.
Det hele simrer, under låg, i ca. ½ time.
cremefraiche tilsættes, retten jævnes og smages til.
Cocktailpølser og vindruer tilsættes og retten koges op en sidste gang
Server med ris og evt. asier/drue agurker til.
Tips: Skinketournedos er en bøf skåret fra midten af en afpudset svinemørbrad.
Da skinketournedos er fedtfri, ombindes den med røget spæk eller bacon, til stegning på pande.