Logo

Jæger-lever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jæger-lever

Jæger-lever

500 g kalvelever i tynde skiver

smør eller margarine

salt og peber

1 fed knust hvidløg

2 hakkede løg

¼ tsk rosenpaprika

¼ tsk stødt timian

3 spsk tør sherry

250 g champignon

Tilbehør: kogte kartofler og grøn salat

*

Rens leveren, del hver skive i 3-4 stykker og tryk dem godt af i køkkenrulle.

Brun dem i en gryde i smør eller margarine og drys med salt og peber.

Tilsæt hvidløg, hakkede løg og krydderier og vend det et par minutter.

Spæd med 3 spsk kogende vand samt sherry og lad det snurre sagte under låg i 25-30 minutter.

Rist imens de halverede champignoner i smør eller margarine og drys med peber.

Server leveren i opvarmet fad og drys champignonerne over.

Server kartofler og grøn salat til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her