En dejlig mættende hverdagssuppe med kød, smagfulde grønsager
og pasta.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 25 min.
#
250 g broccoli
2 gulerødder
2 porrer
4 stilke bladselleri
400 g hakket oksekød
2 spsk olie
1½ liter hønse- eller grønsagsbouillon
4 tomater
2 fed hvidløg
1 bundt persille
100 g suppehorn (små pastastykker)
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Rens grønsagerne. Skær broccoliblomsten i små buketter og
stokken i små terninger.
Skær gulerødderne i små terninger og porrer og bladselleri i
skiver.
Brun kødet i en stor, varm gryde med olie.
Tilsæt broccoli, gulerødder, porrer og bladselleri, og svits
med i et par min.
Tilsæt bouillon, og giv suppen et opkog.
Skru ned, og lad suppen simre i 10 min. uden låg.
Vask tomaterne, og skær dem i terninger.
Hak hvidløg fint og persille groft.
Kom suppehorn, tomater, hvidløg og persille i suppen, og kog
til suppehornene er møre.
Smag til med salt og peber.
Server suppen rygende varm med brød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin