200 g kalkunkød (uden skind)
15 g margarine
2-3 tsk karry
200 g løg
1 bouillonterning
1 ¼ dl vand
1 dl letmælk
20 g syltet ingefær
1 spsk soyasauce
salt, peber og cayennepeber
Tilbehør:
300 g bønner, dybfrosne eller friske
2 kuvert grovflûtes
Skær kalkunkødet i terninger.
Rens løget og skær det i tynde skiver.
Varm margarinen op i en tykbundet gryde og »brænd« karryen af.
Brun kalkunterningerne i karry-margarinen og kom til sidst løget i, som brunes med.
Tilsæt 1 ¼ dl vand, bouillonterning og letmælk.
Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Lad blandingen koge ved svag varme et par minutter.
Skær syltet ingefær i bittesmå terninger og kom det i retten sammen med soyasaucen.
Lad det hele koge alt i alt ca. 8 minutter.
Server retten med grønne bønner, der koges møre i letsaltet vand, samt varme grovflûtes.
Næringsindhold i 2 portioner
kj 3615, kcal 861, fibre 21 g, fedt 22 g, kolesterol 133 mg.