Logo

Indiske frikadeller i yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g lammefars
1 æg
1 spsk Maizena
1 lilleløg
1 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
1 lillechilipeber
1 tsk stødt koriander
½ tsk spidskommen
salt
olie til stegning
¼ l yoghurt naturel

Skræl ingefær, pil løg og hvidløg. Del chilien på langs og fjern kernerne.
Hak det hele meget fint.
Rør kødet med æg, Maizena, løg og krydderier. Stil det koldt ½ times tid.
Form kødet til små frikadeller på størrelse med valnødder og steg dem i olie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her