Logo

Indbagt kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalkun fars
½ stk gul peberfrugt
½ stk grøn peberfrugt
½ stk rød peberfrugt
100 g hasselnøder
1 lille løg
2 æg
3 spsk hvedemel
2 mellemstore butterdej plader

Peberfrugter, løg, nødder skærse i små tern.
Kommes i skål.
Tilsæt kalkun, 1 æg, hvedemel og rør det godt sammen.
Butterdej plader rulles en lille smule.
Fordel farsen på dejen som en pølse og læg den anden plade oven på.
Skær resten af dejen væk så der er ca 1 ½ cm tilbage.
Tryk dejen sammen i kanten med en gaffel, som dyppes i vand.
Pisk det sidste æg og pensl dejen med ægget.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her