Logo

Indbagt bakskuld med pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bakskuld:
2 store bakskuld (ising)
butterdej

Æggecreme:
4 småæg
⅓ bdt purløg
4 spsk fløde

Pickles:
50 g gulerod
50 g broccoli
50 g bladselleri
50 g radiser
½ bdt dild

Dressing:
⅓ dl honningeddike
⅔ dl vindruekerneolie
frisk timian
salt og peber fra mølle

Urterne klargøres, skæres i små terninger og marineres i den sammenpisket dressing i ca. 1 time.

Æggecreme:
Æggene piskes sammen med fløden i en gryde og legeres op ved svag varme under konstant piskning, til man har en let og luftig masse. Purløg tilsættes og massen piskes kold.

Butterdejen udrulles (2 m.m.) halvdelen af butterdejen formes som underdelen af 4 fisk.
Den flåede og fileterede bakskuld anrettes på butterdejen.

Æggecremen fordeles over fiskestykkerne. Resten af butterdejen lægges over æggecremen og formes som overdelen af fiskene.

De to halvdele presses godt sammen i siderne.
Oversiden af fiskene smøres med sammenpisket æg og fiskene bages i 8-10 minutter i en ovn ved 200 ºC.

Bakskulden anrettes på tallerken med pickles omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her