Logo

Hvidløgshakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skært hakket oksekød
1–2 fed hvidløg
2–3 spsk cremefraiche
salt, peber
4 skiver bacon
fedtstof til stegning
 
Ælt det hakkede kød med knust hvidløg og cremefraiche.
Del kødet i 4 portioner.
Form hver portion til en bøf.
Tryk den lidt flad med hånden.
Hak bøffen let på overfladen med en kniv, mens bøffen formes. 
Drys med lidt salt og peber.
Sæt en skive bacon rundt om bøffen, og fastgør den med en tandstik.
Tril siderne på bøfferne på en varm tør pande, så baconet bliver let stegt.
Brun fedtstoffet på panden.
Steg bøfferne 2 – 3 min. på hver side, de skal være lyserøde indvendig.
Server bøfferne med fx. bagte kartofler og tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her