Logo

Hvidkål og Oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

⅓ hoved hvidkål
1 stor agurk
1 stort løg
Hakket oksekød, svarende til en hakkebøf
Salt
peber
½-1 Vand

Hvidkål, agurk og løg snittes i fine stykker.
Oksekødet brunes uden fedtstof.
Når kødet er brunet skal alle grønsager hældes over i gryden, og der skal ca. ½-1 liter vand i.
Retten skal småsimre indtil kålen er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her