meget mørt oksekød, (tykstegsfilet, inderlår)
smør/margarine
groft malet peber
friske champignon
1 ½ dl hvidvin
½ citron
cremefraiche
Skær kødet i meget store firkanter og derefter i skiver, der drysses med groftmalet peber og dryppes med saften af ½ citron.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker.
Dryp med saften af ½ citron.
Brun kødstykkerne i smør i en tykbundet gryde over stærk varme.
Tag dem op med en hulske.
Brun løgringene i gryden og tilsæt så champignon.
Læg kødet tilbage i gryden.
Drys med salt og peber.
Tilsæt reven skal og saft af ½ citron samt hvidvin.
Lad det snurre i 5-1 0 min. Smag retten til.
Retten serveres med en klat cremefraiche på og resten til.
Server kartofler, ris eller brød til.