Hot cross buns er en
sød engelsk påsketradition. Det er påskeboller (brioche), man typisk spiser langfredag,
derfor er der et kryds i hver bolle – som et symbol på korset.
5 min forberedelse. 20
min kogetid. 4 portioner
#
Ingredienser
4 (500 g) burger
bøffer, hakket oksekød
4 (320) g brioche boller
4 osteskiver
½ rødløg, skåret i tynde skiver
burger pickles
2 spsk burger
sauce
*
Tilberedning
Sprøjt airfryer-kurven med olie.
Læg burgere i kurven og kog ved 180 °C i 11 min, eller
indtil burgerne er brune.
Fjern burgere fra kurven.
Beklæd kurven med bagepapir, så du forlænger papiret 5 cm op
ad kurvens sider.
Brug en stor brødkniv og skær bollerne i halve vandret.
Læg den varme bollebund i kurven.
Top med burgere og ost.
Kog ved 180 °C i 5 min eller indtil osten er smeltet.
Top med løg, pickles, burgersauce og bolletop.
Kog ved 180 °C i 3 min, eller indtil bollen er gennemvarmet.
Tips:
Kan jeg bruge andet kød? Absolut!
Du skal blot vælge en kødfars efter eget valg og følge de
samme enkle trin.
Hvis kød ikke er dig, hvorfor så ikke prøve en lækker vegetar-bøf,
så vegetariske venner og familie kan prøve de boller, der
har så mange tilhængere!
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------