Logo

Hjortegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g hjortekød
2 store løg
250 g champignon
2 spsk koncentreret tomatpure
½ tsk tør gul sennep
salt, peber
¼ l piskefløde
ca. 40 g margarine
 
Skær kødet i strimler ca. 1x3 cm.
Hak løgene, rens champignon og skær dem i skiver.
Brun kødet i margarinen ved kraftig varme.
Tag kødet op, og brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden.
Tilsæt 2-3 dl vand, tomatpuré og tør gul sennep udrørt i lidt vand.
Tilsæt salt og peber, de ristede champignon og piskefløden.
Lad retten simre i 15 min til kødet er mørt, tilsæt evt. jævning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her