Logo

Himmelsk svinesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det kan ikke lade sig gøre at lave for mange spare­ribs. Resterne af kødet kan nydes i flere dage. Og findes der nogen bedre måde at gøre det på end denne?

Hvis burgeren er kongen over alle sandwicher, så er denne dronningen.

Det er en slags »Absolut Barbecue«-sandwich, dvs. med det bedste som grill­mad kan tilbyde.

 

Resterne af barbecue spareribs

din yndlings-barbecuesauce

burgerboller

coleslaw

 

A. Skær kødet i små stykker og kog det sammen med lidt barbecuesauce i en gryde i et par minutter.

 

B. Halver burgerbollen og grill den på begge sider.

 

C. Læg en god lille dynge kød på underdelen.

 

D. Top med coleslaw og læg overdelen på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
5604-12-2011 00:39:20 Svend Ågesen
Rigtig lækker svinesandwich, ligesom min mor lavede den!

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her