Logo

Helstegt lammekølle med hvidløg og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lammekølle, hvor skanken er skåret af
hvidløg
salt
peber
salvie
rosmarin

Køb en lammekølle, hvor skanken er skåret af.
Puds den godt af og spæk med nogle små stykker hvidløg inde ved benet.
Gnid stegen med en blanding af salt, peber, salvie eller rosmarin.
Læg stegen på grillristen over bradepanden.
Kom lidt vand i bunden af bradepanden.
Indsættes i kold ovn.

Beregn en stegetid på ca. 50 min. pr. kg kød og lidt kortere, hvis kødet skal være svagt rosa indeni.
Steg ved 170° - svag varme.
Efterbrun evt. ved stærkere varme til slut.
Si skyen fra spæd, den evt. med vand og jævn den ganske lidt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her