Logo

Hel knurhane med ærter á la française

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hel knurhane med ærter á la française


Udbyttet på den lille knurhane er ikke særlig stort, til gengæld er det faste, lyse kød yderst velsmagende. Det har en mild fiskesmag med en god fedme

20 minutter 4 personer

 

# Ingredienser

4-8 hele knurhaner

½ dl fiskefond eller vand

40 g smør

kviste af timian

1 spsk rapsolie

1 citron

1 fed hvidløg

*

Sådan gør du

Skær hovedet af fiskene lige bag finnerne.

Tag indvoldene ud, skyl fiskene i koldt vand, og tør dem med papir.

Fyld fiskene med grofthakkede hvidløgsfed, citronskiver, smør og timian.

Krydr fiskene med havsalt og peber, og steg dem 1-2 min. i olie ved høj varme på en pande.

Læg dem i et ildfast fad, hæld fiskefond over, og bag dem 10-15 min. i ovnen ved 160 °C.

Server med ærter à la française og små nye kartofler

 

Hel knurhane med ærter á la française

Billedet viser rødspætte og ikke knurhane.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her