1 kylling
1 dåse ananas, evt. 1 halv frisk ananas
1 appelsin
1 stor spsk frisktpresset citronsaft
2 porrer eller store løg
100-150 g champignon
en god håndfuld kokosmel
1-2 spsk honning
karry
chilipulver
Skær ananas i stykker, ca. 1x1 cm og læg dem i et passende, velsmurt ovnfast fad. Gem saften.
Skær porre og champignon ud og fordel dem i fadet.
Appelsinen presses og der må gerne komme godt med frugtkød med.
Lun appelsin-, citron- og ananassaft i en gryde og tilsæt honning, karry, chili samt salt og peber efter smag.
Hæld derefter saften op i fadet.
Rens kyllingen og del den i passende stykker.
Gnid hvert stykke med lidt salt og drys med karry.
Læg kylling oven på frugter og grønsager i fadet.
Steges i ovnen ved ca. 200°C i en time.
Server med løse ris og rødvin eller øl.