Logo

Hawaii kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
1 dåse ananas, evt. 1 halv frisk ananas
1 appelsin
1 stor spsk frisktpresset citronsaft
2 porrer eller store løg
100-150 g champignon
en god håndfuld kokosmel
1-2 spsk honning
karry
chilipulver

Skær ananas i stykker, ca. 1x1 cm og læg dem i et passende, velsmurt ovnfast fad. Gem saften.
Skær porre og champignon ud og fordel dem i fadet.
Appelsinen presses og der må gerne komme godt med frugtkød med.
Lun appelsin-, citron- og ananassaft i en gryde og tilsæt honning, karry, chili samt salt og peber efter smag.
Hæld derefter saften op i fadet.
Rens kyllingen og del den i passende stykker.
Gnid hvert stykke med lidt salt og drys med karry.
Læg kylling oven på frugter og grønsager i fadet.
Steges i ovnen ved ca. 200°C i en time.
Server med løse ris og rødvin eller øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her