400 g strimlet kalkunkød
1 Grøn peber
1 ds Annanas i skiver
3 dl Kogt Jasmin ris
2 fed hvidløg
Karry
salt
Peber
Olie
Start med at lave en marinade, bestående af olie, presset hvidløg, karry, salt og peber. Kom det strimlet kalkunkød i og stil det koldt i min. 1 time.
Kog risen med 5 dl vand, i 20 min. på lavt blus og med låg.
Vask og rens peber frugten og skær den i tern.
Hæld væden fra Annanas og skær dem i tern.
Varm din Work godt op, og hæld kalkunkødet i sammen med marinaden.
Når kødet er stegt ( tager kun ca. 5 min ) lader du peberet svitse med, og kort efter risen. Risen må gerne stege hårdt med i nogle min. før du til sidst kommer annanas tern i.
Retten steges færdig i et par min. og serveres med Tzatziki eller blot en let salat.
Ønskes retten stærkere, kan man varierer det med karryén og evt. 1 Chili, skåret i små stykker