Logo

Kalkun Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g strimlet kalkunkød
1 Grøn peber
1 ds Annanas i skiver
3 dl Kogt Jasmin ris
2 fed hvidløg
Karry
salt
Peber
Olie

Start med at lave en marinade, bestående af olie, presset hvidløg, karry, salt og peber. Kom det strimlet kalkunkød i og stil det koldt i min. 1 time.

Kog risen med 5 dl vand, i 20 min. på lavt blus og med låg.
Vask og rens peber frugten og skær den i tern.
Hæld væden fra Annanas og skær dem i tern.
Varm din Work godt op, og hæld kalkunkødet i sammen med marinaden.

Når kødet er stegt ( tager kun ca. 5 min ) lader du peberet svitse med, og kort efter risen. Risen må gerne stege hårdt med i nogle min. før du til sidst kommer annanas tern i.
Retten steges færdig i et par min. og serveres med Tzatziki eller blot en let salat.
Ønskes retten stærkere, kan man varierer det med karryén og evt. 1 Chili, skåret i små stykker

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her