Bøfferne:
2 spsk rasp.
1 ½ dl mælk
500 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk hakket løg
1 ½ tsk salt
20 g margarine
Sauce:
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
250 g champignon
20 g margarine
1 dåse flåede tomater
1 spsk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk salt
groftkværnet peber
*
Raspen udblødes i mælken.
Kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarine.
Løget hakkes. hvidløg presses.
Løg, hvidløg og champignon svitses i margarine.
Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes.
Saucen småkoger ca. 5 min.
Saucen hældes over bøfferne, som steger færdig i saucen 4–5 min.
Serveres med ris, spaghetti eller kartofler.