Logo

Hønsefars-rand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor høne
1 stort løg
3 æg
2 dl hvedemel
salt
peber
½ l. mælk eller tynd fløde
evt. Krydderurter
Asparges el. champignon.

Kød fra hønen og løget hakkes 2 gange sammen i en kødhakker.
Det hele røres til en lind fars og kommes i en velsmurt randform.
Koger ganske småt i vandbad i ca 3 kvarter til en time. vendes og fyldes med asparges, champignon eller andre grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her