Logo

Gullasch uden tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gullasch uden tomater

750 g gullasch kød

25 g svinefedt eller margarine fx flydende Becel

50 g bacon

2-3 løg

3 store gulerødder

1 fed hvidløg

1 spsk sød paprika

1 rød eller gul peberfrugt

2 dl bouillon evt mere

Maizena til jævning

salt og peber


1. Kødet brunes i fedtstoffet.

2. Løgene skæres i tern og tilsættes sammen med hvidløg, paprika, peberfrugten i tern, salt og peber.

3. Bouillon og gulerødderne i skiver tilsættes og retten småkoger i 1 time til kødet er mørt.

4. Maizena røres op i kold vand og retten jævnes og skal småkoge endnu 5 min.
Serveres med kartoffelmos 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her