# Ingredienser til Gullasch:
600 g skært oksekød i tern
30 g margarine
2 hakkede løg
1 fed knust hvidløg
2 tsk paprika
salt, peber
1 ds flåede tomater
4 dl bouillon
Tilbehør: Kartoffelmos, dampet broccoli og syltede asier
eller drueagurker
*
Tilberedning:
Brun fedtstoffet i en tykbundet gryde.
Svits de hakkede løg kortvarigt og kom kødet i gryden.
Svits videre til kødet er brunt.
Drys hvidløg og paprika over og rør rundt.
Hæld tomater og bouillon ved.
Dæmp varmen og læg låg på gryden.
Småkog retten ca. ¾-1 time for klump og halestykke.
For yderlår og bov er stegetiden 1¼-1½ time.
Spæd evt. lidt mere bouillon til, hvis for meget fordamper.
Det er en misforståelse at der skal gulerødder i gullasch.