Logo

Grydestegt roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g roastbeef, snøret som en rullesteg 
salt, peber 
40 g smør 
1 l. vand
 
Gnid kødet med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde.
Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 40 min..
(Centrumtemp. 62-66ºC med stegetermometer).
Tag kødet op.
Lad stegen hvile i ca. 20 min., mens det samler saften.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 7.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her