500 g afpudset oksefilet eller mørbrad
40 g sesamfrø
1 ¼ dl soyasauce
2 fed hvidløg finthakkede
3 forårsløg finthakkede
1 spsk sesamolie
1 spsk olie.
Kødet lægges i fryser i 30 minutter.
Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter.
Panden rystes konstant til frøene er nøddebrune.
Hældes fra panden og knuses i morter eller ren kaffekværn.
Kødet skæres i tynde skiver på tværs af fibrene.
Kødet, sojasauce, hvidløg, forårsløg og halvdelen af sesamfrøene blandes grundigt i en skål, marineres i 2 timer.
Olierne røres sammen og pensles på en grillrist, en tykbundet pande eller barbecueplade, som varmes kraftigt op.
Kødet steges ad 3 omgange ca. 1 minut på hver side.
Det må ikke få for meget, så det bliver sejt.
Grillen pensles og genopvarmes mellem hver portion.
Drys resten af sesamfrøene over kødet.
Serveres med kim chi.