Lækker opskrift på grillet svinemørbrad med en suveræn
barbecuemarinade, som karamelliserer og smager fantastisk efter en tur på
grillen.
Til 4-5 personer Tilberedningstid: ca. 20 minutter
#
1 stor eller 2 små svinemørbrad
4 spsk olie
2 spsk citronsaft
1 spsk Dijon sennep
1 tsk barbecue krydderi
rosmarinkviste
flagesalt
*
1. Puds mørbraden af og dup den tør i køkkenrulle.
2. Pisk olie, citronsaft og sennep sammen.
Smag til med barbecue krydderi.
Mørbraden(erne) pensles på alle sider med krydderolien.
Drys med rosmarinkviste.
3. Grill dem 12-18 min. på den varme rist.
De må endelig ikke få for meget; de skal være rosa inden i.
4. Drys med flagesalt og lad kødet trække 5 min., før det
skæres i skiver på skrå.
Bønnepuré (se opskrift) smager godt til sammen med
hvidløgsbrød.