Logo

Grøn bønnepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn bønnepuré

 

Denne grønne bønnepuré, som er rigtig lækker (og sund) kan serveres med tomatbrød, som mange børn vil guffe i sig med fornøjelse. Bønnepuréen smager godt som topping i en tomatsuppe. Puréen smager bedst lun.

Til 4-6 personer Tilberedningstid: ca. 10 min.

#

500 g friske eller frosne grønne bønner

salt

1 dl fløde

25 g smør

1 fed hvidløg

citronpeber

persille

*

1. Nip de friske bønner og skær dem i mindre stykker.

Frosne bønner skal ikke tøes op.

 

2. Kog bønnerne næsten møre i letsaltet vand.

 

3. Kom de afdryppede bønner i en blender og kør dem til mos.

Tilsæt fløde og koldt smør.

 

4. Hæld mosen tilbage i kasserollen og varm den op.

Smag til med presset hvidløg og citronpeber.

 

5. Ved serveringen drysses hakket persille over.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her