Denne grønne bønnepuré, som er rigtig lækker (og sund) kan serveres
med tomatbrød, som mange børn vil guffe i sig med fornøjelse. Bønnepuréen
smager godt som topping i en tomatsuppe. Puréen smager bedst lun.
Til 4-6 personer Tilberedningstid: ca. 10 min.
#
500 g friske eller frosne grønne bønner
salt
1 dl fløde
25 g smør
1 fed hvidløg
citronpeber
persille
*
1. Nip de friske bønner og skær dem i mindre stykker.
Frosne bønner skal ikke tøes op.
2. Kog bønnerne næsten møre i letsaltet vand.
3. Kom de afdryppede bønner i en blender og kør dem til mos.
Tilsæt fløde og koldt smør.
4. Hæld mosen tilbage i kasserollen og varm den op.
Smag til med presset hvidløg og citronpeber.
5. Ved serveringen drysses hakket persille over.